Top 5 sfaturi „Ce rochii de ocazie sa alegi pentru eveniment?”

Top 5 sfaturi - Ce rochii de ocazie sa alegi pentru eveniment?”

Ai parte de un eveniment in familie? Se apropie acea nunta de vis a unei prietene? Vrei sa fii in centrul atentiei purtand un model din gama celor mai frumoase rochii de ocazie?

Cauti o varianta de tinuta ce sa iti puna in evidenta corpul, insa, inca nu stii cum sa alegi acea rochie ideala? Tot ce poti face in prezent este sa cauti cateva sfaturi ce sa te ghideze si ai siguranta ca vei stii cum sa iti cumperi acel outfit de vis. Despre cele mai bune rochii de seara poti afla din articolul de fata.

Rochii de nunta pentru toate doamnele

Un lucru este cert, indiferent de rochia aleasa, vei arata de vis. O astfel de tinuta definita de eleganta si rafinament te va evidentia intr-un mod placut si vei fi admirata de cei din jur. In genereal cele mai multe rochii de nunta sunt caracterizate de o tenta simplista si eleganta.

Daca te intrebi ce paleta cromatica reprezinta acest trend al minimalismului pentru modelele de rochii de seara, afla ca o parte din ele sunt albastrul si verdele deschis, cremul, rozul pal si lila. Intr-adevar, nimeni nu te opreste sa porti o culoare mai indrazneata precum rosu, albastru turcoaz, smarald, negru si multe alte nuante aprinse.
 
Cand cumperi rochii de petrecere trebuie sa tii cont si de rolul tau. Spre exemplu, daca esti soacra, ideala ar fi o rochie mult mai eleganta decat restul tinutelor, definita de o culoare in tandem cu decorul.

Daca esti domnisoara de onoare, cu siguranta vei purta o rochie lunga, moderna si de o nuanta in acompaniament cu decoratiunile salii. Doar stim cu totii cat accent este depus pe aceste detalii ale tinutelor.

Rochii de seara in tandem cu vremea

Perioada in care are loc petrecerea este foarte importanta in alegerea unor rochii de seara ieftine si bune. Daca nunta sau evenimentul au loc vara, poti opta pentru un model vaporos, cu o cusatura fina si mai libertin.

Mai exact, cele mai frumoase rochii de seara pentru vara sunt cele cu umerii goi, cu maneci lasate sau bufante, spatele gol (fabulosul decolteu in V, atat in fata, cat si in spate), scurte in stil clopotel, cu corset simplu fara bretele la nivelul umerilor.

Cele mai bune rochii de petrecere cautate anul acesta au fost si sunt cele cu corset sau maneci bufante. Se poarta, de asemenea, rochiile realizate cu dantela sau tull in nuante cat mai pale.
 
Pentru zilele reci, evenimente din toiul toamnei sau iernii, recomandate ar fi acele rochii de ocazie mai lungi, cu maneci scurte sau de lungime medie, din catifea, bumbac.

Sunt materiale ce asigura o temperatura optima pentru corp, incat nici sa nu transpiri, dar nici sa nu simti frigul. Cat despre cele de vara, inul, matasea, dantela sunt ideale pentru a pune in evidenta splendoarea unor rochii de petrecere bune.
 

Rochii de ocazie pentru tine!

Daca esti in cautarea unor rochii de ocazie bune poti sa vizitezi amura.ro. Printr-o simpla comanda online te poti bucura de un model divin pentru evenimentul ce se apropie. Insa, pana la momentul respectiv, invata cum sa alegi cele mai frumoase rochii de seara.
Sfaturi!

Alege un model de rochie ce sa iti evidentieze corpul. Pentru o statura mica, rochile de ocazie cu lungime medie sunt ideale. Asortate cu sandale inalte, iti vei pune forma corpului intr-o lumina foarte buna. Nu trebuie sa iti acoperi picioarele cand esti scunda!

Pentru umerii mici si uniformi, alege rochii de seara fara maneci. Adauga si un colier simplu tinutei si vei obtine un outfit de vis.

Daca esti o persoana cu talie mica, o poti pune in evidenta cu o rochie ce detine cordon, curea sau un model simplu de cusatura ce are ca rol evidentierea taliei.
Pentru persoanele inalte, cele mai bune rochii de nunta sunt cele lungi. Divine sunt acele femei care poarta astfel de rochii, modele adevarate ale modei.

Formeaza un echilibru intre par, umeri si picioare. Daca ai o coafura stransa, poti cu incredere sa incerci rochii de seara cu maneci bufante. Daca parul este lung si bucle, spre exemplu, poti opta pentru o rochie cu umerii goi, spatele gol sau corset. Desi, corsetul se asorteaza foarte bine si cu un coc lejer. Odata ce exista echilibru, si tinuta va fi mult mai atractiva.
Acum ca ai deja in vedere 5 sfaturi despre cum sa iti alegi cele mai bune rochii de seara, tot ce trebuie sa faci este sa cauti modelul potrivit si sa il comanzi. Vei avea parte de un eveniment desprins din basme pentru ca tu vei fi cu siguranta o adevarata printesa demna de privirile tuturor