Remedii ten imbatranit prematur

Remedii ten imbatranit prematur

Tenul imbatranit prematur afecteaza un numar din ce in ce mai mare de persoane.

Cauzele sunt multiple, atat interne, cat si externe: expunerea prelungita la soare, poluarea, folosirea in exces a produselor de styling, utilizarea unor cosmetice necorespunzatoare, pline de chimicale, lipsa de minerale si vitamine, factori genetici, unele dereglari hormonale, alimentatia nesanatoasa.

Din fericire, exista tratamente naturiste pentru ten imbatranit, creme pentru ten imbatranit, remedii bio pentru piele imbatranita. Tratamentul tenului imbatranit este posibil cu ajutorul cosmeticelor bio, bazate pe ingrediente naturale, de calitate, care actioneaza delicat si sigur.

Cremele pentru ten imbatranit bazate pe catina, galbenele sau ulei de cocos trateaza pielea imbatranita in mod eficient. Crema de acid hialuronic va ajuta sa recapatati o piele supla, catifelata, luminoasa.

Uleiul de cocos, uleiul de argan, uleiul de migdale, uleiul de tea tree combat ridurile si hranesc pielea, hidratand in profunzime. Aceste produse bio contin vitamine si minerale necesare pentru sanatatea pielii.

Vitamina A, vitamina E, vitamina D, vitamina B ajuta la regenerarea tesutului. In plus, mastile pe baza de argila, de galbenus, de miere sau de ulei de masline contribuie la reducerea ridurilor si la prevenirea imbatranirii.

Aceste remedii naturiste sunt eficiente, accesibile ca pret si usor de aplicat. Nu mai este nevoie sa mai mergeti la salonul de cosmetica, pentru tratamente scumpe, ineficiente si pline de chimicale.

Le puteti aplica acasa, rapid si comod, iar rezultatele se vor vedea in termen scurt, in mod spectaculos. Incercati si crema pentru piele imbatranita pe fata si tratament bio piele imbatranita.

Pe langa folosirea cosmeticelor bio si renuntarea la cele pline de chimicale, este indicat sa aveti si o dieta echilibrata, bazata pe ulei de masline, fructe, legume, peste, carne slaba, orez, lapte, branza, iaurt, cereale.

Sunt de evitat produsele fast food, bauturile carbogazoase, alimentele pline de conservanti, fumatul si alcoolul in exces.