Hanoracul, un must-have in garderoba oricarui barbat

Hanoracul, un must-have in garderoba oricarui barbat

Un articol vestimentar esential in garderoba oricarei persoane, dar mai ales in cea a barbatilor care prefera stilul casual si stilul urban confortabil, caracterizat de lejeritate si libertate absoluta.

Hanoracul este o piesa vestimentara care poate fi combinata in atat de multe moduri, astfel incat sa poti crea stiluri vestimentare diferite, in functie de ocazii, de preferinte, de nevoi.

Cu toate acestea, alegerea unui hanorac nu este o chestiune atat de simpla pe cat ai putea crede. Sunt cateva aspecte de care ar fi bine sa tii cont, iar unele dintre cele mai importante se regasesc chiar in acest articol. Iata, asadar, ce ar trebui sa stii despre alegerea unui hanorac.

Cum alegi hanoracul potrivit unei tinute masculine desavarsite?

Pentru a alege hanoracul potrivit, este nevoie sa tii cont de mai multe aspecte. Tine cont, inainte de toate, de tendintele in moda. Vezi ce se poarta, ce modele sunt in tendinte si cum poti alege dintre aceste modele ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Ca sa iti fie mai simplu, poti alege de aici modelul de hanorac preferat si vei avea siguranta ca alegerea ta este intr-adevar una in tendinte, pentru ca doar modele actuale sunt prezente in oferta.

Un al doilea aspect de care este indicat sa tii cont este materialul din care hanoracul realizat. Este de preferat sa optezi pentru hanorace realizate din bumbac, care au cusaturi fine si bine realizate, pentru ca acest lucru iti va permite sa te bucuri de hanoracul preferat cat mai mult timp posibil.

Nu uita ca si croiul pe care il are hanoracul conteaza, asadar alege un hanorac cu un croi potrivit, care iti va scoate in evidenta formele si care iti va oferi un plus de stil.

Este important sa tii cont de culori pentru a-ti personaliza tinuta intr-o nota plina de originalitate. Opteaza pentru nuante blande, precum albastru, gri, alb, negru sau bej, pentru ca le poti asorta cu usurinta cu multe alte culori.

In functie de preferintele pe care le ai, nu uita sa tii cont si de tipul de inchidere al hanoracului – poti alege un hanorac slip on sau unul cu fermoar.

===Cum si cu ce poti purta un hanorac?

Pentru ca este o piesa vestimentara destul de versatila, hanoracul poate fi imbracat si pentru completarea unui look in stil casual, si pentru un stil urban sau pentru unul sport.

Hanoracul poate fi purtat in diverse moduri, iar numeroase modele iti stau la dispozitie: modele supradimensionate, cu gluga sau fara, cu fermoar sau fara.
 
Poti purta un hanorac cu o pereche de blugi, cu pantaloni scurti sau cu pantaloni de trening, in functie de preferinte, de nevoi sau de ocazii. Materialul, culoarea sau forma acestora depind doar de preferintele pe care le ai.
 
Poti obtine chiar un stil urban sau rock cu ajutorul unui model de hanorac, de acest lucru depinzand doar modul in care vei reusi sa asortezi aceasta piesa vestimentara atat de versatila cu celelalte piese vestimentare.