Cum sa alegi pantofi moderni si confortabili pentru mersul la serviciu?

Cum sa alegi pantofi moderni si confortabili pentru mersul la serviciu?

Pentru a ne simtim in largul nostru, fiecare dintre noi are nevoie de articolele vestimentare potrivite. Desigur, incaltamintea sta la baza oricarei garderobe – cea eleganta si moderna, care se potriveste excelent cu orice outfit.

Totusi, chiar daca are toate caracteristicile de mai sus, aceasta nu va fi perfecta daca nu garanteaza confort la purtare. Cum sa alegi pantofi sport moderni si confortabili pentru mersul la serviciu?

Ce, unde, cand?

 
Una dintre cele mai importante lucruri atunci cand vine vorba de alegerea unui model lifestyle este, desigur, tipul de intalnire. Cu cat aceasta ta este mai formala, cu atat devin mai necesari pantofii eleganti cu toc inalt. Acest principiu functioneaza si invers. Daca dress code la serviciul tau nu este prea restrictiv, imbraca-te la fel ca ceilalti. Purtarea modelor cu toc inalt nu este necesara?

Mizeaza pe articolele confortabile, cum ar fi mocasini, pantofi cu toc cubic sau chiar tenisi! Jobul nostru ar trebui sa stabileasca trendurile! Purtarea imbracamintei adecvate pentru situatia si mediul in care ne aflam este nu numai potrivita, dar in acelasi timp foarte eleganta. Indiferent de stilul de care ai nevoie, la Cheels gasesti produsele moderne!
 

Cine poate purta pantofii cu toc?

 
Unele dintre noi ii apreciaza, altele ii urasc. Pantofii cu toc inalt raman controversati. Pe de o parte, acestia sunt eleganti si pot face minuni cu silueta noastra. Datorita acestei incaltaminte, parem mai inalte, subtire si mai increzatoare in sine.

Exista un singur „dar” – persoana care o poarta trebuie sa stie cum sa mearga. Altfel, va arata ca un clovn stangaci pe picioroange. Este normal sa dorim sa adaugam cativa centimetri in plus in inaltime si sa ne slabim fara sa tinem dieta si sa facem antrenament, dar sa nu uitam ca pantofii cu toc inalt nu sunt cei mai confortabili.

Exista locuri de serviciu in care acest tip de incaltaminte este o cerinta. Acestea sunt, printre altele, birouri si banci cu un dress code foarte oficial si, desi pantofii nu sunt vizibili de sub masa, reprezinta un must have al tinutelor de fiecare zi.
 

Cum sa alegi pantofii cu toc?

 
Daca locul de serviciu iti impune sa porti pantofii cu toc inalt, atunci nu uita de cateva reguli de baza. In primul rand, acorda atentie calitatii executiei. Doar modelele din materiale de inalta calitate, de exemplu piele naturala, garanteaza lejeritate, confort la purtare si te protejeaza impotriva bataturilor.

In al doilea rand, mizeaza pe pantofii care asigura o potrivire ideala pe picior. De ceva timp, incaltamintea cu varful deosebit se bucura de o mare popularitate. Dar aceasta se potriveste doar unui numar foarte mic de femei, pentru ca degetele in acest tip de pantofi se afla pur si simplu intr-o pozitie neconfortabila si, prin urmare, provoaca inflamatie la picior sau alte rani. Inaltimea tocului este la fel de importanta.

Daca nu exista o astfel de necesitate, atunci renunta la modelele foarte inalte si alege cele care au cinci sau sapte centimetri. Nu uita sa inlocuiesti pantofii cu toc inalt cu incaltamintea confortabila imediat dupa serviciu! Datorita acestui lucru, vei evita durerile de spate sau varicele.
 

Pantofi cu toc cubic

 
O alternativa excelenta la pantofii cu toc inalt o reprezinta modelele cu toc cubic (exista foarte multe perechi atractive). Interesant este faptul ca acest tip de incaltaminte a inceput recent sa se bucure de o mare popularitate in randul designerilor.

Primavara trecuta, unul dintre cei mai moderni pantofi eleganti au fost asa-numitele block heels, adica modelele completate de tocurile cubice de trei centimetri. Acestea sunt confortabile si la moda! O astfel de incaltaminte nu-ti va prelungi silueta ca pantofii cu toc inalt, dar va arata la fel de atragator.

Cel mai mare avantaj il reprezinta combinatia perfecta dintre stilul elegant si confortul greu de egalat. Pantofii cu toc cubic se potrivesc ideal cu pantalonii 7/8, fuste creion si rochii oversize. Daca serviciul tau nu are dress code foarte oficial, atunci cu siguranta iti poti permite sa porti modelele confortabile cu toc cubic.
 

Tocuri plate

 
Pantofii cu toc plat sunt perfecti pentru mersul la serviciu. Cu toate acestea, trebuie sa alegi cei potriviti. Astazi, tenisii sunt la moda. Acestia se asorteaza excelent cu fuste elegante, dar sunt mai potriviti pentru casual Friday decat pentru o intalnire oficiala cu un client.

Daca, din motive de sanatate, nu poti sa porti incaltaminte cu toc inalt, atunci mizeaza pe balerinii sau pantofii oxford. Acestia sunt eleganti, dar necesita o baza adecvata. Atunci cand ii porti cu fuste creion deasupra genunchiului, acestia iti vor scurta semnificativ silueta, motiv pentru care vei parea a fi mai grasa decat esti in realitate.

De aceea, alege rochii vaporoase, pantaloni eleganti, modele cu lungime de 7/8 sau rochii evazate. Ultimul produs perfect pentru mersul la serviciu il reprezinta mocasinii. Acestia combina in mod fenomenal pantofii oxford cu balerinii si in ultimii ani se bucura de o mare popularitate. Daca te tenteaza modelul mai elegant, de exemplu cu talpa groasa, atunci il poti purta si cu fuste midi.
 
Alegerea pantofilor potriviti pentru mersul la serviciu depinde de mai multe lucruri – lejeritate, confort si dress code. Daca vrei sa arati excelent si sa te simti in largul tau, atunci mizeaza pe modelul care transforma fiecare pas intr-o adevarata placere, iar tu vei avea zambetul pe buze!