Cum sa alegi o bijuterie pentru partenera ta

Cum sa alegi o bijuterie pentru partenera ta

In calitate de barbat care doreste sa-si surprinda sotia cu un cadou special, stiu ca bijuteriile sunt intotdeauna o optiune sigura.

Oricare ar fi ocazia, fie ca vorbim de cercei, coliere sau bratari, acestea nu dau gres. Totusi, alegerea potrivita poate fi destul de complicata. Intrebarea care se pune este: Cum arata bijuteria perfecta pentru ea?

Care este bijuteria care o va face sa zambeasca cel mai larg?

Tipul de bijuterie care ii va incanta cel mai mult depinde in mare parte de gusturile personale ale sotiei mele. Poate ca viseaza la un inel cu diamant, sau poate ca un simplu cercel de argint este mai pe gustul ei. E important sa retin orice preferinta pe care mi-a mentionat-o, sau sa observ ce fel de bijuterii ii plac sa poarte cel mai des.

Dar nu doar tipul de bijuterie este important, ci si culoarea acesteia. Ar fi bine sa-mi aliniez alegerea la culorile pe care le poarta cel mai des sau la tipul ei de frumusete. Daca are o preferinta pentru anumite culori in haine, ar fi intelept sa aleg bijuterii care se potrivesc cu acestea.

Culoarea bijuteriilor si accesoriilor conteaza?

Este posibil sa ma intreb daca culoarea bijuteriilor si accesoriilor chiar este atat de importanta. Raspunsul este un categoric da! O regula esentiala este de a potrivi bijuteriile cu tonul pielii.

Daca sotia mea are un ten cald, bijuteriile aurii vor scoate in evidenta aceasta caracteristica. Daca tenul ei este mai rece, atunci platina, argintul sau aurul alb vor fi alegeri mai potrivite, adaugand un plus de eleganta si accentuand nuanta rece a pielii.

Bijuteriile pot fi potrivite nu doar cu tenul sau forma fetei, ci si cu culoarea ochilor, cu anotimpul sau cu stilul personal. Se pot face multe combinatii. De multe ori, bijuteriile cu pietre care accentueaza culoarea ochilor sau nuanta parului sunt o alegere inspirata.

In cazul in care ma confrunt cu dificultati in a decide care bijuterie este cea mai potrivita, pot cere sfaturi de la specialistii din magazinele de bijuterii, fie ca acestea sunt fizice sau online.

Alegerea bijuteriei perfecte este o provocare reala. Este o sarcina dificila sa gasesti accesoriul care se potriveste cel mai bine cu frumusetea naturala a sotiei mele. Forma bijuteriei trebuie sa se potriveasca cu forma fetei, iar nuanta bijuteriei cu tonul pielii.

In caz de indoiala, mereu este o idee buna sa ceri sfatul unui expert de la un magazin de bijuterii.

Cele mai comune tipuri de bijuterii

• Inele: acestea pot varia de la inele de logodna cu diamante pana la inele mai simple, facute din argint sau aur.

• Cercei: exista o varietate imensa de cercei, de la studii simpli si eleganti la cercei lungi si statement.

• Coliere: colierele pot fi subtiri si delicate sau pot avea pandantive mari, atractive.

• Bratari: de la bratarile de tenis cu diamante, la cele din aur sau argint, pana la bratarile de snur sau piele.

• Brose: acestea sunt adesea trecute cu vederea, dar pot adauga o nota de eleganta oricarei tinute.

• Lantisoare de glezna: populare in randul tinerilor, acestea pot fi o alegere diferita si la moda.

• Seturi de bijuterii: constau de obicei dintr-un colier si o pereche de cercei care se potrivesc, dar uneori pot include si un inel sau o bratara.

• Ceasuri: desi sunt considerate mai mult un accesoriu, ceasurile pot fi, de asemenea, considerate bijuterii, mai ales daca au o bratara din metal pretios si sunt incrustate cu pietre pretioase.

• Piercinguri: desi nu sunt pentru toata lumea, acestea sunt o alta forma de bijuterie care poate fi luata in considerare.

• Palarii de bijuterie: acestea sunt bijuterii decorative care pot fi atasate la o esarfa sau palarie.