Cercei Ingriko – accesorizarea tinutelor cu bijuterii moderne exclusiviste pentru orice ocazie

Cercei Ingriko - accesorizarea tinutelor cu bijuterii moderne exclusiviste pentru orice ocazie

Un outfit perfect nu se rezuma exclusiv la alegerea hainelor. Bijuteriile au un rol special, deoarece acestea rafineaza tinuta si ii imprima o nota personala.

Ce bijuterii avantajeaza un outfit casual?

Outfit-urile casual sunt cele mai ofertante, fiind lejere, comode si versatile. Pentru job sau timp liber ai putea purta o pereche de jeans stil boyfriend, o camasa lejera si sa accesorizezi zona decolteului cu 2-3 lantisoare suprapuse cu marimi diferite. Adauga o pereche de cercei din aur, delicati. O tinuta simpla a prins viata gratie bijuteriilor moderne si de calitate!

Ce tip de bijuterii completeaza tinutele office?

Tinutele office se remarca prin sobrietatea culorilor, texturilor si a croiurilor. Asadar, mizeaza pe efectul bijuteriilor care sa ‘’indulceasca’’ aspectul rigid al tinutelor de birou.

De exemplu, alege cercei din aur cu perle delicate, cercei din argint feminini, pe care sa ii combini cu lantisoare discrete cu pandantive. Stilul office este unul destul de sobru, deci bijuteriile moderne cu design subtil sunt perfecte.

Bijuterii moderne pentru stilul vestimentar elegant

Tinutele elegante se definesc prin materiale rafinate, texturi moi si design care dezvaluie zonele umerilor, gatului si soldurile. Rochiile de ocazie necesita accesorii pe masura.

In cazul rochiilor cu decolteu in forma de V, opteaza pentru coliere subtiri din aur galben sau alb. Decolteurile rotunde pot fi puse in valoare multumita colierelor cu pietre pretioase.

Rochiile care lasa umerii la vedere merg purtate cu o pereche de cercei lungi din aur.

Daca porti o rochie mulata, scurta sau crapata pe picior, atunci impodobeste-ti glezna cu o bratara speciala pentru picior care sa amplifice senzualitatea look-ului tau.

Ce bijuterii cer tinutele pentru vacantele la mare?

Poarta bijuterii moderne inspirate cu tematica de vara. Alege pandantive in forma de soare, ancora, scoici, stele de mare. Poarta cu incredere bratari pentru picior, sau accesorizeaza tinutele estivale cu cercei eleganti cu safire, rubine, diamante deschise la culoare care sa sublinieze elegant pielea bronzata. 

Ghid de buna purtare a bijuteriilor

Alege doar bijuteriile care iti reflecta stilul vestimentar si personalitatea.

Poarta bijuterii care se potrivesc cu nuanta pielii, culoarea ochilor si a parului.

Dupa purtare, organizeaza bijuteriile in cutii speciale, prevazute cu compartimente pentru fiecare tip de accesorii. Acest aspect protejeaza bijuteriile de alte obiecte care le-ar putea deteriora suprafata.

Ingriko.ro este locul de iti poti achizitiona bijuteriile moderne de vis pentru orice ocazie. Fie ca doresti cercei din aur de lux, cercei din argint rafinati, bijuterii cu diamante, cercei pentru copii, sau bratari pentru barbati, cert este ca aici gasesti cadouri impresionante pentru toate persoanele speciale din viata ta.