Cele mai elegante tendinte pentru draperii in 2022

Cele mai elegante tendinte pentru draperii in 2022

Draperiile sunt un element important al designului interior si au puterea de a imbunatati aspectul unei camere cu usurinta. Ele indeplinesc atat o functie complet practica – protectia impotriva razelor solare si a ochilor curiosi din exterior, cat si una estetica. In unele cazuri, draperiile ies in evidenta intr-o incapere datorita combinatiei sale de culori, de texturi sau datorita designului lor, iar in alte cazuri, se integreaza armonios in stilul general al camerei. Designerii in fiecare sezon ofera noi idei originale pentru decorarea ferestrelor. Hai sa descoperim impreuna ce draperii sunt la moda in anul 2022.

Noi tendinte de draperii 2022

In noul sezon, exista o tendinta spre minimalism, unde totul ar trebui sa fie extrem de simplu. In ceea ce priveste materialul de tendinte pentru draperii in 2022, designerii ofera o mare varietate de variante. Poti gasi tesaturi grele, masive, si usoare, aproape fara greutate. Alegerea ar trebui sa fie ghidata de stilul camerei, precum si de locatia si gradul de iluminare a acesteia.

Draperii la moda pentru living 2022

In fiecare casa, camera de zi este un loc in care se aduna familia si unde sunt primiti oaspetii. Este ca fata casei, iar fata trebuie sa fie frumoasa si atractiva, sa demonstreze stilul si gustul proprietarilor. Daca ar fi sa descriem in trei cuvinte tendintele modei pentru sezonul de draperii 2022, atunci acestea ar fi: eleganta, luxul si originalitatea.

Este posibil sa combini trei astfel de caracteristici luminoase in sine in aceleasi draperii? Odata cu dezvoltarea tehnologiei, acest lucru a devenit absolut posibil! Draperiile cu modele de fructe, flori, animale si orase sunt foarte populare.

Aceasta alegere aduce un accent luminos in sufragerie. Draperiile atrag in mod constant privirea si te fac sa vrei sa le admiri. Aceasta este o solutie foarte eficienta pentru decorarea unui spatiu.

Draperii la moda pentru dormitor 2022

Daca livingul este fata casei, dormitorul este un coltisor intim pentru odihna si relaxare. Aici, designul interior este realizat in ideea de a crea confort.
In noul sezon, designerii subliniaza ca in dormitor este de preferat o atmosfera placuta si calma.

Ei recomanda draperii cu tesaturi grele, care blocheaza patrunderea luminii in interior pentru un somn relaxant si odihnitor. Draperiile precum draperii blackout, draperii din stofa sau draperii din catifea sunt ideale pentru ca se gasesc intr-o varietate de modele, culori si texturi. De asemenea, designerii de interior recomanda fie draperiile uni pentru un stil minimalist, fie cele cu model flori, fluturi, etc pentru un stil deosebit.

Cauti draperii pentru dormitor sau living la pret mic si calitate excelenta? In magazinul nostru online https://perdeleacasa.ro/, gasesti o gama larga de perdele si draperii pentru dormitor sau living pentru toate gusturile si toate buzunarele: draperii stofa, draperii catifea, draperii blackout, draperii pentru copii, draperii tafta, draperii satin, draperii in, etc. In permanenta avem pe stoc peste 600 de modele de perdele, draperii si diverse materiale textile, pentru a satisface dorintele oricarui client, indiferent de tendinta. 

Selectezi lungimea si latimea dorite, apoi tipul de manopera. Si plasezi comanda online. Atat de simplu!