Ce tipuri de rame ochelari exista?

Ce tipuri de rame ochelari exista?

Varietatea larga de ochelari cu prescriptie medicala care exista pe piata aduce uneori cu sine un mic dezavantaj: costa foarte mult sa te decizi asupra unui anumit model! Si, in prezent, ai multe optiuni atunci cand alegi ochelari care se potrivesc pe deplin gusturilor si nevoilor tale.


Stim ca catalogul de ochelari poate deveni uneori coplesitor, asa ca te vom ajuta sa iei decizia pe baza diferitelor tipuri de rame de ochelari. Stiai ca exista multe tipuri diferite de rame ochelari de vedere in functie de model, forma si material?

De ce trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi ochelarii

Alegerea ochelarilor care sunt confortabili si corespund stilului tau de zi cu zi iti cere sa stii ce tipuri de rame de ochelari de vedere ai la dispozitie. Si, de asemenea, sa stii ce modele sunt cele mai magulitoare pentru fata ta!

De exemplu, in ceea ce priveste dimensiunea lentilelor, va trebui sa iei in considerare distanta interpupilara. Rama perfecta ar trebui sa fie chiar sub sprancene, astfel incat sa nu diminueze importanta acestei zone a fetei.

Fiecare persoana este diferita, cu o fizionomie si caracteristici distincte. Caracteristicile fetei tale indica faptul ca vor exista unele tipuri de rame care te vor favoriza mai mult, astfel incat sa-ti poti alege ochelarii in functie de forma fetei tale.

La Lensa rame ochelari vei gasi numeroase rame care te vor ajuta sa arati perfect de fiecare data.

Acest lucru va face sarcina mult mai usoara atunci cand vine vorba de a opta pentru un tip de rame de ochelari si dimensiuni specifice, delimitand cautarea un pic mai mult.

Vrei un exemplu de tip de rame de ochelari la moda?

Fetele foarte rotunjite isi gasesc modelul in rame de ochelari patrate sau dreptunghiulare, deoarece acestea ajuta la prelungirea fetei si la intarirea caracteristicilor putin mai mult.

Sau daca esti suficient de norocos pentru a avea o fata ovala… vei vedea cum cele mai multe dintre rame se potrivesc perfect pentru tine!

De asemenea, poti alege si ochelari fara rame atunci cand nu vrei sa ai rame groase. Regulile de mai sus se aplica si pentru rame ochelari copii, pentru ca si cei mici trebuie sa arate bine cu ramele lor.

In plus fata de forma fetei, este, de asemenea, esential sa iti alegi urmatorii ochelari cu prescriptie medicala cu gandul la confort. Si, desi un model poate atrage multa atentie, in functie de caracteristicile sale, este posibil sa nu fie cel mai potrivit design pentru tine.